Monday, 24 July 2017

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Selamat hari raya geng! hari ni last syawal kan so aku nak ambil kesempatan ini untuk minta maaf kepada SEMUA yang kenal aku atau pernah kenal atau "ter" kenal aku sama ada di dalam dunia blog atau mana-mana dunia hahaha!!

Agak lama aku tak memblog ni otak agak membeku dah!

Ok kali ni konsep blog aku berbeza dari dulu, dulu banyak bercerita tentang realiti kehidupan yang berlaku di sekeliling aku, kali ni aku akan menulis apa sahaja tentang FOREX yang aku tahu sama-sama kita belajar.

Kalau ada rezeki kau orang dalam forex ni, adalah.. in shaa Allah percaya pada rezeki Allah.

Ok guys jumpa dalam next entry aku ok!


Kata Hati Aku
Kita sering lihat kejayaan orang lain dan ingin jadi seperti mereka, tapi percaya tak ada orang lain lihat diri kita dan ingin jadi seperti kita.

No comments: